Du är här

Välkommen på inventerarmöte i Umeå respektive Östersund

fredag, mars 7, 2014

En träff för dig som är, har varit, eller vill bli fågelinventerare i Svensk Fågeltaxering

Även under våren 2014 kommer vi att anordna möten för våra inventerare och denna gång är det Norrlands tur, nämligen lördagen den 26 april i Umeå och lördagen den 10 maj i Östersund. Det gör vi tillsammans med Länsstyrelserna i Västerbotten respektive Jämtlands län (lokal i respektive stad meddelas senare). Vi träffas för att utbyta erfarenheter om punktrutter, standardrutter och nattfågelrutter. Från vår sida ger vi generell information om de löpande projekten samt tar upp olika aspekter av inventering och redovisning av data. Ni får chansen att ställa frågor och inte minst träffa varandra.  

Martin Green kommer att hålla i mötet i Umeå och Åke Lindström svarar för mötet i Östersund.

Vi planerar att hålla på mellan kl. 11 och 17. Det kostar inget att delta och vi står för en enklare lunch och fika. Däremot har vi inte några medel för att täcka resor och boende. Mer detaljerad information får du när du anmält dig, men vill du höra det senaste från Svensk Fågeltaxering och träffa likasinnade under avspända former så boka in ett av mötena redan nu.

Anmäl dig senast 1 april, men gärna tidigare, så vi vet hur stort intresset är. Ta gärna med dig en skådarvän som kanske funderat på att börja inventera. Svara helst med mail, eller skriv brev till Åke Lindström, Ekologihuset, 223 62 Lund. Har du något speciellt som du tycker vi bör ta upp så skriv det i ditt svar. Vi återkommer med mer detaljer.